Archive for the ‘Maternity / Pregnancy’ Category

Studio Photo Session

Tuesday, June 29th, 2010

A’kum & Hi,

Once again, we at Serindit Photo Studio have a good news for u…due to hot demand & request from our customer, now we introduce our latest package for studio shoot session …hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, price above is for SHOOT + EDIT + BURN only ye…if u want to know further what we offer now, juz email us asking for our full package ya…& we will reply yours asap… This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE,KONVO, PRODUCT SHOOT  & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Promo Studio Custom Album…

Friday, June 25th, 2010

………………………………………………………………………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Collection 2010

Tuesday, April 20th, 2010

Salam & Hi,

This time we show u a few picas that we snap at our own studio @ Serindit Photo Studio located at Sri Rampai, Setapak…since our studio shoot promo still last, so don’t think anymore. Juz grab your phone & call us for your slot now!

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Hani+Nizam | Maternity Studio Shoot…

Friday, November 13th, 2009

Hi all viewers out there,

For the 2nd time we post here our maternity photo shoot…this time pasangan Nizam+Hani…due date dijangka on 25-27 dec ni…team SerinditPhoto mendoakan moga Hani selamat melahirkan baby nanti…Oh ya, Hani inform us that baby yg bakal lahir nanti…baby Boy…actually this is their 2nd baby…first is girl…so dah sepasang la kiranya…after this Hani nak tutup kilang katanya…hehe…tutup terus or tutup for a while je Hani…for Nizam, mesti la best coz dah ada membe…boleh la nak bergusti after this…seperti biasa…kita layanz skit pic yang sempat kami edit untuk tatapan umum…

For u all out there, our studio shoot promo will last on 31 dec 09…do grab it k…or u will regret…hehe

…………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Riezal+Nurul | Maternity Studio Shoot

Tuesday, October 20th, 2009

A’kum,

Today entry is about Maternity Studio Photoshoot | Riezal+Nurul…actually diorang ni ex-customer Serindit Photo. Little bit bout Riezal+Nurul…wedding was on Feb 2009 yg lalu…n skrg tgh menunggu tika & saat bahagia bergelar mom & dad…base on doctor…due date is on 11.11.09 ni…hopefully semuanya selamat la…like others bakal2 parents ni…riezal+nurul are so x-cited n really x sabar…especially riezal la…dah ready dah katanya nk teman nurul in labour room nanti…jgn riezal pulak yang pengsan nnti cukup…n as usually…kita layan photo shoot studio riezal+nurul held @ Serindit Photo Studio on 19.10.09 (yesterday)…


ni pulak pic Riezal+Nurul Feb lalu during Outdoor Shoot @ Putrajaya…

for any info & booking purpose, juz contact us a.s.a.p…jumpa lagi…

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +