Archive for the ‘Kid’ Category

RAYA PROMO @ studio…

Friday, September 3rd, 2010

Salam Ramadhan & Aidilfitri,

Hari Raya comes again & as usual Serindit Photo Studio will have Promo again…This time RAYA PROMO @ studio…promo till end of 30 Sept 2010…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la your special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before i’m forgot, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo not juz for HARI RAYA shoot only but also valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KIDS, SINGLE,CONVOCATION,PRODUCT, & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Shoot Session Promo Again

Tuesday, July 20th, 2010

A’kum & Hi,

Due to hot demand & request from our customer, kami di Serindit Photo Studio berbesar hati utk membuka balik promosi studio photo shoot ini till end of this August 2010…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KIDS, SINGLE,CONVOCATION,PRODUCT,  & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Photo Session

Tuesday, June 29th, 2010

A’kum & Hi,

Once again, we at Serindit Photo Studio have a good news for u…due to hot demand & request from our customer, now we introduce our latest package for studio shoot session …hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, price above is for SHOOT + EDIT + BURN only ye…if u want to know further what we offer now, juz email us asking for our full package ya…& we will reply yours asap… This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE,KONVO, PRODUCT SHOOT  & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Promo Studio Custom Album…

Friday, June 25th, 2010

………………………………………………………………………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio shoot Promo Extended till 31 May 2010…

Friday, April 30th, 2010

A’kum & Hi,

Once again, we at Serindit Photo Studio will extend our Studio Shoot Promo till end of May’10 due to hot demand & request from our customer…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE, & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Collection 2010

Tuesday, April 20th, 2010

Salam & Hi,

This time we show u a few picas that we snap at our own studio @ Serindit Photo Studio located at Sri Rampai, Setapak…since our studio shoot promo still last, so don’t think anymore. Juz grab your phone & call us for your slot now!

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Tengku Azzaleeya Nurqistina @ Ya

Thursday, December 3rd, 2009

YA…STUDIO PHOTOSHOOT | 23 nov 2009

………………………………………………………………….

Assalamualaikum & Hi,

Once again Serindit Photo will share with all of u our studio shoot latest assignment. This time we’ll introduce u a little ‘comey’ princess…YA. Actually her fullname lagi panjang tp short form dah jadi…Ya . Below ada sikit information that we want u to know…

……………………………..

Model : Ya @ Tengku Azzaleeya Nurqistina bt Tengku Abdullah

DOB : 9 nov 2008 @ Taman Melawati

Venue : Serindit Photo Studio

Photographer : Serindit Photo

Props : Ya & Serindit Photo

Wardrob : Ya

…..

Di pendekkan cerita, Ya ni memang tinggal dgn Nenek dia di kg…Raub, Pahang. Cuma this time parents Ya ( Pn. Ain & hubby) bawak Ya turun KL ni utk dapatkan Injection for 1 year…alang2 dah turun KL, terus je Pn Ain drop by our studio to have some happy our sambil2 potretkan aksi2 Ya yg dah masuk 1 tahun ni. shooting period dlm 1 jam and around 500 snap that we capture during that session. berbaloi2…cerita pasal Ya, memang cute sangat Ya ni…muka memang follow muka mama dia la…anak mama la katakan…jadi, sebagai halua mata…sila la layan pic2 YA ni ye…

mmm, amcam ok x aksi2 Ya ni…banyak lagi aksi2 Ya yg kami rakam cuma x dapat la kami paparkan semuanya di sini…so, pada semua viewers yg inginkan Potret mereka, mahupun anak2 yg masih comey dirakam oleh lensa kami…jangan lah malu @ segan ye…jemput la booking studio kami utk sesi rakaman seterusnya…SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA…

anda juga boleh rakamkan potret studio bersama RAKAN2, ‘TEMAN ISTIMEWA’, FAMILY mahupun apa jua yang mampu dirakam oleh lensa kami…BOOKING…JANGAN TAK BOOKING…:-)

……………………………………………….

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Kiki+Family @ SerinditPhoto Studio

Wednesday, November 18th, 2009

A’kum semua,

We meet again ya…apa khabar all viewers…we hope u guys out there sihat2 la hendaknya…jangan main hujan k…maklum la, lately kan musim hujan…nanti demam siapa yang susah…boss2 kat ofis tu yang susah coz anak buah pakat dok ambik mc ramai2…takde sape yg nak buat kerja menimbun kat ofis tu…

Ok lah, stop membebel…this time entry is about studio shoot of Kiki…4th child of kak yati & hubby…boleh tahan lasaknya Kiki ni…susah betul kami nak dptkn kerjasama dari Kiki ni…x reti duduk diam langsung…bak kata kak yati, biasa la…anak lelaki…

This studio session was taken on 14th nov lepas…sabtu last week la around 6.30pm…why that time ye? coz Kiki mmg born last year on 14.11.08 around 6.30pm…so, mmg kak yati hope sangat2 dpt shoot Kiki ni on that particular time…so, alhamdullilah…kami crew SerinditPhoto pun mmg kebetulan ada kat studio masa tu & tgh shoot model…so, kitorang pun hold that model shot around 1 hour utk bagi laluan Kiki beraksi…maklum la…Birthday Boy…kena la bagi keutamaan…maka, inilah serba sedikit aksi2 Kiki+Family dpt kami paparkan….layanzzzz

mmm, amcam ok x gaya pose Kiki. Sikit sangat picnya? Haah, x dpt la nk up byk2 sangat…nanti Kiki marah…anyway, thanks to kak yati & family coz sudi menjengah studio kami…hope 2 c u all again…for all u guys out there…kak yati ni juz ambik pakej Promo RM5o for Shoot + Burn & they got around 400-500 snap shoot…worth or not?…tepuk dada tanya selera k…utk detail promo studio shoot kami juz click HERE…bye….

…………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +