Archive for the ‘Pre/Post Wedding’ Category

RAYA PROMO @ studio…

Friday, September 3rd, 2010

Salam Ramadhan & Aidilfitri,

Hari Raya comes again & as usual Serindit Photo Studio will have Promo again…This time RAYA PROMO @ studio…promo till end of 30 Sept 2010…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la your special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before i’m forgot, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo not juz for HARI RAYA shoot only but also valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KIDS, SINGLE,CONVOCATION,PRODUCT, & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Shoot Session Promo Again

Tuesday, July 20th, 2010

A’kum & Hi,

Due to hot demand & request from our customer, kami di Serindit Photo Studio berbesar hati utk membuka balik promosi studio photo shoot ini till end of this August 2010…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KIDS, SINGLE,CONVOCATION,PRODUCT,  & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Photo Session

Tuesday, June 29th, 2010

A’kum & Hi,

Once again, we at Serindit Photo Studio have a good news for u…due to hot demand & request from our customer, now we introduce our latest package for studio shoot session …hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, price above is for SHOOT + EDIT + BURN only ye…if u want to know further what we offer now, juz email us asking for our full package ya…& we will reply yours asap… This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE,KONVO, PRODUCT SHOOT  & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Outdoor Session | Tarmizi+Azila | 14 june’10

Sunday, June 27th, 2010

Client : Nik Mohd Tarmizi + Azila
Date : 14 June’10
Venue : Ampang, Selangor
Photographer : Serindit Photo
Editing : Serindit Photo

……………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Promo Studio Custom Album…

Friday, June 25th, 2010

………………………………………………………………………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Wedding | Bharin + Cheeda | 18&19 June 2o1o

Thursday, June 24th, 2010

Client : Shaiful Bharin & Siti Nursyaheeda
Date : 18 & 19 June 2o1o
Venue : Kg Teluk Bakong, Lambor Kanan, Perak
Photographer : Serindit Photo
Editing : Serindit Photo
Make up : Farhana Laile
………………………………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio shoot Promo Extended till 31 May 2010…

Friday, April 30th, 2010

A’kum & Hi,

Once again, we at Serindit Photo Studio will extend our Studio Shoot Promo till end of May’10 due to hot demand & request from our customer…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE, & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Outdoor | Mahadi+Najjah | 19.12.09

Monday, December 28th, 2009

Salam All,

For this entry…kita layan pic outdoor/street shoot Mahadi+Najjah…this will be last outdoor session yg kami handle for 2009…so, kira closing la…hope kita berjumpa lagi di tahun baru dgn entry2 yg lebih menarik…Selamat Melangkah ke Tahun 2010 semua…wait for our latest wedding promo 2010 ya…layanzz

Client : Mahadi + Najjah
Date : 19.12.09
Venue : Setapak Jaya
Photographer : Serindit Photo
Editing : Serindit Photo

…………………………………………………………………………………………………….

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Eddy+Sykin | Solem & Recep…

Friday, December 4th, 2009

Assalamualaikum & hi all,

This entry is about our wedding assigment again…took place @ Temerloh, Phg last November. Lil bit info below…

………………………………………………………………………………………………………………..

Pengantin : Zahrul Zaidi (Eddy) & Norulasyikin (Sykin)

Venue : Temerloh, Phg

Date : 23 Oct 2009 (Solemnization) + 24 Oct 2009 (Reception)

Photographer : Serindit Photo

Post editing : Serindit Photo

…………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Pre Wed Studio Shoot | Ahmad+Sara

Wednesday, November 18th, 2009

Hi…

This time studio shoot couple pulak…AHMAD+SARA…ni kira pre wed studio shoot diorg la ni…dah byk kali tertunda sesi studio shoot ni dek pelbagai masalah yg x dpt dielakkan & finally berjaya jugak kami Crew SerinditPhoto menempak pasangan ni sampai lebam…dari aksi meniarap hinggalah aksi mendukung…memang sempoi la u all…kami crew SP ingin mengucapkn selamat mendirikan rumah tangga yg dirancang pd disember ni…moga2 semua plan berjalan seperti yg dirancang…by the way, thanks sekali lagik pada Sara coz sudi kasik free je Payung Rainbow  warna-warni ni kat kitorang…suka bangat…jumpa lagi k….utk semua, ni ada sedikit juadah utk tatapan umum…makan la ye…jangan malu2…

……………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Hani+Nizam | Maternity Studio Shoot…

Friday, November 13th, 2009

Hi all viewers out there,

For the 2nd time we post here our maternity photo shoot…this time pasangan Nizam+Hani…due date dijangka on 25-27 dec ni…team SerinditPhoto mendoakan moga Hani selamat melahirkan baby nanti…Oh ya, Hani inform us that baby yg bakal lahir nanti…baby Boy…actually this is their 2nd baby…first is girl…so dah sepasang la kiranya…after this Hani nak tutup kilang katanya…hehe…tutup terus or tutup for a while je Hani…for Nizam, mesti la best coz dah ada membe…boleh la nak bergusti after this…seperti biasa…kita layanz skit pic yang sempat kami edit untuk tatapan umum…

For u all out there, our studio shoot promo will last on 31 dec 09…do grab it k…or u will regret…hehe

…………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Photo Shoot Promo…

Friday, November 13th, 2009

A’kum & Hi,

Due to hot demand & request from our customer, kami di Serindit Photo Studio berbesar hati utk melanjutkan promosi studio photo shoot ini till end of this year…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE, & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Alwi + Siti | Bkt Tinggi Resort, Phg

Friday, October 9th, 2009

Assalamualaikum & hi all viewers,

Still remember this cute couple, Alwi+Siti. Last time our entry regarding their solemnization+berinai+reception. so, utk kali ni kami hidangkn pic2 post wedding diorang pulak. We decide to make it at Bkt Tinggi Resort compare to our plan asal want to have this post wed kat area bkt bintang. Perubahan was due to cuaca masa tu agak berjerebu seluruh KL so dah alang2 kitorang lari naik bkt tinggi. Even alwi masa ni baru je baik demam dek kerana letih bersanding tp still give his 110% commitment…cayala bro…apa lagi…layanzzzzzzzz

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

ya, thats all from us utk kali ni. hope u guys out there layanzz dgn hidangan kali ni…so, to whom yg akan melangsungkn majlis perkahwinan & masih tercari2 photographer for ur bigday tu jgn lah segan2 utk hubungi kami or dtg ke markas kami di sri rampai, setapak utk melihat hasil2 karya kami dgn lebih dekat lagi n terus saja hire kami nanti k…dont miss it ya…

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +