Latest Custom Album @ SP

Hi all,

For this entry, we love to share with u all our latest sample custom /storybook album…the album detail given below…

……………………………………………………………………..

Size : (8 x 12), (10 x 12), (12 x 18) inch
Finishing : Matte
Cover : Leather / Mockup
Photographer : Serindit Photo
Design : Serindit Photo
Concept : Serindit Photo

………………………………………………………………….

Size : 8 x 12 inch
Finishing : Matte
Cover : Leather / Mockup
Photographer : Serindit Photo
Design : Serindit Photo
Concept : Serindit Photo

…………………………………………………………..

Size : 10 x 12 inch
Finishing : Matte
Cover : Leather / Mockup
Photographer : Serindit Photo
Design : Serindit Photo
Concept : Serindit Photo

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

25 Responses to “Latest Custom Album @ SP”

  1. hafis says:

    menarik bro nyer album…tahniah

  2. admin says:

    tq bro…itu pun hasil pertolongan & tunjuk ajar kawan2 jugak…

  3. azman says:

    salam, bro!
    Cantik semua album tu… mana nak cari album yg unik ek?

  4. admin says:

    salam azman…sila semak email anda…tq

  5. aliapeng says:

    abg2 buat sendiri ker design…cantik dan sgt menarik…prin kat aner bang…n bape budget tuk setiap satu album custom ni?

  6. siti suraida mazlan says:

    salam..saya dh lama explore serindit pages ni…nice n beautiful..insyaallah my big event will be this year..saya nak tanya sekiranya saya nk buat pre-wedding album(studio n outside)berapa kosnya and adakah segalanya disediakn..n berapa package yang ada..?

  7. admin says:

    w’salam suraida,

    terima kasih kerana sudi lawat website Serindit Photo…kami telah emailkn sebut harga ke email anda…sila semak ye…terima kasih…

  8. aleya says:

    salam…gambar2 nice n beautiful..inyaallah thn ni sy n buat mjlis ptnangan.. serinditphoto ada x sediakan pakej tuk mjls ptnangn? berapa kosnya? tq

  9. admin says:

    hi aleya,
    already send to ur email -engagement package…tq

  10. bob says:

    boleh tau tak harga semua pekej?

  11. hairi hashim says:

    salam team serindit photos….cantik gmbr2 u all…album pun tampak cun abiss n berkualiti….boleh sy dpt sebutharga…? coz my big event in diz year too….insyaALLAH in late oct or nov…many thanks:)

  12. azman says:

    Salam, bro!
    boleh email semula tak kat saya mana nak cari album mcm tu? Tenkiu :D

  13. NaNa says:

    Abg Sirol..just nak tanya, ni lambat lagila kan, ingat berminat nak photoshoot gambar nana ngan hubby serta anak sulung kami (insyaAllah 26/4 ni deliver) kat tempat abg sirol dan nana berminat nak albumkan die dengan custom/storybook album tu. Menarik jek..boleh ke? kalau boleh, nak gak tahu berapa harga keseluruhannyer… :D..tq

  14. suhaili sulaiman says:

    slm..nk tnye kpd serindit photo..engagement package brape kos nye ye?

  15. maya says:

    salam.. saya ada gambar yg nak di jadikan story book. pertanyaan saya ..
    1) berapa charge utk jadikan gambar saya ni macam story book.
    2) will u design it for me .. i mean susun aturnya..
    3) berapa harganya/berapa page?
    4) berapa lama boleh dapat story book tu?

    TQ.

  16. admin says:

    salam suhaili,

    check your email k..kami dah bg sebut harga di sana…tq

  17. admin says:

    hi suhaili, already reply tru your mail…thanks

  18. azean amir says:

    Salam.. saya ada gambar yg nak di jadikan story book. pertanyaan saya ..
    1) berapa charge utk jadikan gambar saya ni macam story book.
    2) will u design it for me .. i mean susun aturnya..
    3) berapa harganya/berapa page?
    4) berapa lama boleh dapat story book tu?

  19. admin says:

    azean amir : check your email..tq..

  20. Iwan says:

    Salam Guys..! saya ada gambar yg nak di jadikan story book. tapi kesnya lain skit..gambar saya kesemuanya adalah berkonsepkn architectural. Dah lama saya nk menjadikan 3D Portfolio/artwork saya tu sebagai ” Story Book ” tapi tak tau kt mana nak buat..Jadi soalanya adalah seperti berikut :

    1) Boleh tak saya mendapatkn khidmat design&custom ” story book ” ni daripada anda?
    2) Apakah saiz “story book” & harga yg ditawarkan?
    (sila listkn harga mengikut saiz / pages yg ditetapkn. )
    4) Berapakah jangka masa untuk satu custom album itu disiapkan?
    Thanks Guys.

    Regards,
    Iwan.

  21. admin says:

    w’salam iwan…

    kami sudah email anda pricing kami..sila semak k..tq

  22. Fandi says:

    As salam Croll…
    Saya newcomer in wedding photography. Sekiranya saya nk print gmbr pengantin atas kulit album custom boleh tk saya hntr kat SerinditPhoto dan berapa kosnya?

    Salam

    Fandi

  23. admin says:

    fandi,
    semak emial anda…tq

  24. Steve says:

    Hi, Album yg menarik! saya nak tahu, harga untuk printing album ni. Utk pengetahuan, saya d Sabah, jadi berapa kos hantaran & masa utk siap?

  25. raiz says:

    Hi sume! saya ada gambar yg nak di jadikan story book. Layout n design dah ada tapi tak tau kt mana nak buat…Jadi soalanya adalah seperti berikut :

    1) Apakah saiz “story book” & harga yg ditawarkan? (pricelist)
    2) Apakah jenis file yang boleh dihantar untuk dibuat “story book” (*.psd, *.jpg atau sebaliknya)
    3) Berapa lama masa yang diambil untuk “story book” siap?

    Time kasih.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.