Kiki+Family @ SerinditPhoto Studio

A’kum semua,

We meet again ya…apa khabar all viewers…we hope u guys out there sihat2 la hendaknya…jangan main hujan k…maklum la, lately kan musim hujan…nanti demam siapa yang susah…boss2 kat ofis tu yang susah coz anak buah pakat dok ambik mc ramai2…takde sape yg nak buat kerja menimbun kat ofis tu…

Ok lah, stop membebel…this time entry is about studio shoot of Kiki…4th child of kak yati & hubby…boleh tahan lasaknya Kiki ni…susah betul kami nak dptkn kerjasama dari Kiki ni…x reti duduk diam langsung…bak kata kak yati, biasa la…anak lelaki…

This studio session was taken on 14th nov lepas…sabtu last week la around 6.30pm…why that time ye? coz Kiki mmg born last year on 14.11.08 around 6.30pm…so, mmg kak yati hope sangat2 dpt shoot Kiki ni on that particular time…so, alhamdullilah…kami crew SerinditPhoto pun mmg kebetulan ada kat studio masa tu & tgh shoot model…so, kitorang pun hold that model shot around 1 hour utk bagi laluan Kiki beraksi…maklum la…Birthday Boy…kena la bagi keutamaan…maka, inilah serba sedikit aksi2 Kiki+Family dpt kami paparkan….layanzzzz

mmm, amcam ok x gaya pose Kiki. Sikit sangat picnya? Haah, x dpt la nk up byk2 sangat…nanti Kiki marah…anyway, thanks to kak yati & family coz sudi menjengah studio kami…hope 2 c u all again…for all u guys out there…kak yati ni juz ambik pakej Promo RM5o for Shoot + Burn & they got around 400-500 snap shoot…worth or not?…tepuk dada tanya selera k…utk detail promo studio shoot kami juz click HERE…bye….

…………………………..

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.