Studio Photo Shoot Promo…

A’kum & Hi,

Due to hot demand & request from our customer, kami di Serindit Photo Studio berbesar hati utk melanjutkan promosi studio photo shoot ini till end of this year…hope u guys out there will come & bring all ur family, saudara mara, sahabat handai & ehem…of coz la ur special one to our studio n Grab this opportunity before it last…Datang, jangan x datang…

Ops…before terlupa, promo ni juz SHOOT & BURN only ye…no editing…editing or any additional request will come with additional charges la. This promo is valid for COUPLE, MATERNITY/PREGNANCY, GROUP/FAMILY, KID, SINGLE, & etc…we guarenteed that u guys will enjoy while we r shooting u…hehe…c u then…

………………………………………………

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

13 Responses to “Studio Photo Shoot Promo…”

  1. [...] mmm, amcam ok x gaya pose Kiki. Sikit sangat picnya? Haah, x dpt la nk up byk2 sangat…nanti Kiki marah…anyway, thanks to kak yati & family coz sudi menjengah studio kami…hope 2 c u all again…for all u guys out there…kak yati ni juz ambik pakej Promo RM5o for Shoot + Burn & they got around 400-500 snap shoot…worth or not?…tepuk dada tanya selera k…utk detail promo studio shoot kami juz click HERE…bye…. [...]

  2. monaliza chek rus says:

    ape maksud SHOOT & BURN?

  3. admin says:

    hi, monaliza…shoot & burn maksudnya gambar2 yg telah dirakam akan disimpan di dlm bentuk dvd copy tanpa sebarang editing dibuat. dvd itulah yg akan diserahkan terus kepada customer kami…

  4. monaliza chek rus says:

    ade lagi tak promo utk RM50 tu…rasa mcm berminat,tapi saya call x der org angkat tel,handphone pun x angkat….mcm mane yer??

  5. admin says:

    hi monaliza,
    promo kita still ada…till 31.12.09 ni…byk slot masih kosong…boleh buat booking skrg…juz set date & time…sori x reply call…kami semua ada job outstation 2/3 hari ni…

  6. ayu says:

    Hi,
    Nak tanya.. Promo RM50.00 tu for 1 hour ker? klu nak booking mlm 31/12 still consider RM50.00 ker? masih ada kosong?

  7. nor zalila says:

    hi, promo still available? kalo untuk baby shoot, boleh ke??

  8. leen says:

    nak tanya la…slalunya pkej rm50 tu bleh shoot dalam brape pic ek?n camne nak wat booking?n bile leh wat shooting..lg cepat lg bgus..

  9. nor zalila says:

    was really happy with the results. byk yang puji, and banyak yg nak ty pasal this promo. masih ada ke?

    btw, tq … sirol ;)

  10. admin says:

    thanks zalila coz sudi dtg ke studio Serindit Photo…mmg best sgt shooting u all hari tuh…ur hubby lak rupanya my senior…haha…what a small world…bout promo tu…for this moment mmg belum ada agi…kalau ada nanti kami advertise semula k…

  11. monaliza chek rus says:

    promotion untuk 2010 bila yer?

  12. admin says:

    so far ni kami belum bercadang nk buat promo lagik…insyaallah, andai ada nanti akan diwar2kn….

  13. aisya says:

    hi… since the promo dah takde lagi.. what is the normal rate for 1 hour studio photo shoot ye… thanks

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.