Anis & kawan2 @ SP Studio

Hi viewers,

Kali ni kita view pulak pic studio Anis & kawan2 (Finaz, Yanti & SyahScha)…diorang ni berkunjung ke SP studio on 17.10.09 yang lalu. Bersempena Aidilfitri, jadi diorang dtg studio for having some ‘Happy2 Group Photo’. Actually I tak tahu yg diorang member pada 1 of my friends…Fadluden & Sheda. So bila dah tengok gambar2 ni baru perasan… Mereka2 ni memang sempoi & very cooperative…base on Aswad (SP photographer yg bertugas), diorang ni teramatlah sporting & bestttt…

1

2

3

4

5

6

so, guys kat luar sana kalau nkĀ  try having fun kat SP Studio senang je. Call us & make a booking & we will shoot u then…oh ya, our promo for studio shot (rm50/hr) still valid untill end of december’09…jadi, jgn lepaskn peluang. abadikan memori indah anda bersama rakan, keluarga mahupun orang tersayang di SP Studio…jumpa lagi….

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.