Alwi + Siti | Bkt Tinggi Resort, Phg

Assalamualaikum & hi all viewers,

Still remember this cute couple, Alwi+Siti. Last time our entry regarding their solemnization+berinai+reception. so, utk kali ni kami hidangkn pic2 post wedding diorang pulak. We decide to make it at Bkt Tinggi Resort compare to our plan asal want to have this post wed kat area bkt bintang. Perubahan was due to cuaca masa tu agak berjerebu seluruh KL so dah alang2 kitorang lari naik bkt tinggi. Even alwi masa ni baru je baik demam dek kerana letih bersanding tp still give his 110% commitment…cayala bro…apa lagi…layanzzzzzzzz

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

ya, thats all from us utk kali ni. hope u guys out there layanzz dgn hidangan kali ni…so, to whom yg akan melangsungkn majlis perkahwinan & masih tercari2 photographer for ur bigday tu jgn lah segan2 utk hubungi kami or dtg ke markas kami di sri rampai, setapak utk melihat hasil2 karya kami dgn lebih dekat lagi n terus saja hire kami nanti k…dont miss it ya…

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

3 Responses to “Alwi + Siti | Bkt Tinggi Resort, Phg”

  1. qayyum says:

    nice collection here:D
    love ur style

  2. admin says:

    thanks qayyum, segan la otai qayyum singgah sini…

  3. lava says:

    nice pic…tapi kalau pic pengantin yang lbih ditonjolkan lagi nice….pengantin is the actor n actress rite,,,,so use them,,,huhuhuhuu jgn mare….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.