Archive for October, 2009

Riezal+Nurul | Maternity Studio Shoot

Tuesday, October 20th, 2009

A’kum,

Today entry is about Maternity Studio Photoshoot | Riezal+Nurul…actually diorang ni ex-customer Serindit Photo. Little bit bout Riezal+Nurul…wedding was on Feb 2009 yg lalu…n skrg tgh menunggu tika & saat bahagia bergelar mom & dad…base on doctor…due date is on 11.11.09 ni…hopefully semuanya selamat la…like others bakal2 parents ni…riezal+nurul are so x-cited n really x sabar…especially riezal la…dah ready dah katanya nk teman nurul in labour room nanti…jgn riezal pulak yang pengsan nnti cukup…n as usually…kita layan photo shoot studio riezal+nurul held @ Serindit Photo Studio on 19.10.09 (yesterday)…


ni pulak pic Riezal+Nurul Feb lalu during Outdoor Shoot @ Putrajaya…

for any info & booking purpose, juz contact us a.s.a.p…jumpa lagi…

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Studio Rental Promo…

Tuesday, October 13th, 2009

Your Convenient Rental Studio!

1

Serindit Photo Studio is a new born studio and designed for both entry levels, amateurs and also students alike! It mainly for still photography and just nice for photography workshop too. Our studio environment is capable of executing the most demanding creative concepts and ideas.

The rental studio is on the 1st Floor with 10.5 ft ceilings and is fully air conditioned. It’s nearly 600 sq. ft (35ft x 17ft) of space, making it friendly to a tele lens users.

Our studio also includes a make up area, ‘santai’ area and changing room, toilets, pantry, lighting equipment, props, and FREE parking & wireless broadband.

Serindit Photo Studio is your convinient rental studio!

2

Promotion Rates

Rates               :   rm 50 / hr

Hours             :   10 am – 10 pm

Days               :   Monday – Sunday

Basic Equipments :

i)    2 units Genesis G 600 watt Aurora lightings

ii)   3 units 300 watt lightings

iii)   1 unit 90cm x 120cm softbox

iv)   2 units 60cm x 60cm softbox

iii)   2 units standard barndoor c/w color gel & honeycomb

iv)   2 units white umbrella

v)    reflector

vi)  4 units of Autopoles for background

FREE 1/2 hr Pre-Lighting & Preparation

The studio will be made available for pre-lighting and preparation at no charge prior to your shoot.

3

so, wanna try…? don’t juz wait there ’til our promo rates last…contact us now for booking…!

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Alwi + Siti | Bkt Tinggi Resort, Phg

Friday, October 9th, 2009

Assalamualaikum & hi all viewers,

Still remember this cute couple, Alwi+Siti. Last time our entry regarding their solemnization+berinai+reception. so, utk kali ni kami hidangkn pic2 post wedding diorang pulak. We decide to make it at Bkt Tinggi Resort compare to our plan asal want to have this post wed kat area bkt bintang. Perubahan was due to cuaca masa tu agak berjerebu seluruh KL so dah alang2 kitorang lari naik bkt tinggi. Even alwi masa ni baru je baik demam dek kerana letih bersanding tp still give his 110% commitment…cayala bro…apa lagi…layanzzzzzzzz

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

ya, thats all from us utk kali ni. hope u guys out there layanzz dgn hidangan kali ni…so, to whom yg akan melangsungkn majlis perkahwinan & masih tercari2 photographer for ur bigday tu jgn lah segan2 utk hubungi kami or dtg ke markas kami di sri rampai, setapak utk melihat hasil2 karya kami dgn lebih dekat lagi n terus saja hire kami nanti k…dont miss it ya…

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

Shuhaili+Effa | Intekma Resort, S.Alam

Thursday, October 8th, 2009

For today entry, we’ll share with u all pic from wedding shuhaili & effa. Job ni taken place in april lalu tapi dek kerana masalah website kami so baru skrg la all the pic can be uploaded…Majlis nikah + sanding berlangsung di dewan Intekma Resort on the same day. Pagi nikah n terus majlis reception around 1pm. Baju sanding kedua2 mempelai ni tema putih silver yg membuatkn diorang nampak so sweet that day. Alhamdullillah, majlis berjalan as plan. Thanks buat parchie (sweet & sour photo design) coz sudi tag bersama pada hari tu. Thanks bro…So, to all viewers…seperti biasa…enjoiceeee………

s+e-1

s+e-2

s+e-3

s+e-4

s+e-5

s+e-6

s+e-7

s+e-8

s+e-9

s+e-10

s+e-11

s+e-12

s+e-13

s+e-14

s+e-15

s+e-16

s+e-17

s+e-18

s+e-19

s+e-20

wanna hire us…? so, don’t juz wait there until we were booked by others…contact us now…!

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

Den+Sheda : White Room Session

Tuesday, October 6th, 2009

hi semua , selamat hari raya to all!!!!

so, entry hari ni is about Den+Sheda studio photo shoot  in the White room..they decided to have simple but still romantik  white room concept …memang sempoi la u guys…so ni ada skit yg best2 pic hari tu. for u guys out there, don’t miss out our studio photo shoot promotion sepanjang bulan okt ni k…so, layannnnzzzz…

den+sheda 1

den+sheda 2

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

Promotion @ SerinditPhoto Studio

Friday, October 2nd, 2009

Salam and hi to all viewers,

We @ Serindit Photo once again have some ole2 for u…yes…promotion on our studio shoot…so dont miss it ya…

Yup…for more detail click here

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ c-roll@serinditphoto.com +

Alwi & Siti – Bangsar, KL

Thursday, October 1st, 2009

Hi & Salam to all viewers,

Finally b’jaya juga we all @ SerinditPhoto upload pic yg melambak2 dah pending ni…Its all about coz by acara reconstruction yg kami buat secara besar2an on our old website…n problem yg we all faced masa proses reconstruction melambatkn proses uploading pic kami…alhamdulillah…wit help by CP, Mangotouch + x lupa pada fotophactory, akhirnya berjaya juga kami solvekan problem dgn jayanya ni…thanx guys….

So,

utk acara pecah tanah ni…we hidangkn pic dari majlis nikah+berinai+sanding pasangan Alwi+Siti utk jamuan mata anda semua…lil bit info bout them…mmm, Alwi is a quit pendiam orgnya but sometime boleh tahan jugak happeningnya dia ni…Siti pulak mmg well known oleh kengkawan ofisnya as gadis yg suka gelak…kejap2 gelak…n gelak…so…kami pn asyik gelak jek when shotting them ni…apa lagik…enjoice our pic….for them…we all wish u all happy sokmo n happening selalu…daa…

1

2

3

6

5

4

9

7

8

10

11

12

13

14

mmm, wanna hire us….juz sms, call  or visit us rite now….click here for more info…see u soon…!!!!

Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +

+ 012-3205162 +

+ c-roll@serinditphoto.com +